Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z vzrejo postrvi in preostalih sladkovodnih rib za potrebe naših strank. Naša kakovost temelji na tridesetletni tradiciji družinske vzreje postrvi Ribogojstvo Pavlič, ki jo z znanjem in izkušnjami na področju gostinstva zlahka prilagodimo vsakemu, še tako zahtevnemu okusu.
Suzana Wallner, kot profesionalka na ribogojskem področju z dolgo družinsko tradicijo in izkušen kuhar Damjan Wallner, ki razume potrebe in želje najzahtevnejših jedcev, čutiva dolžnost, da svoje znanje in tradicijo poveževa v vrhunski produkt slovenske postrvi.
Preberite več ...Vse naše izdelke lahko kupite v ribomatu v Krškem na tržnici ali v Ribarnici Sevnica, kjer nudimo tudi morski program.
Na novinarski konferenci ob otvoritvi novega Vinsko gastronomskega centra Turn, 16. junija 2020 v Kleti Krško, so predstavili novo blagovno znamko Turn ter projekt »Od Ribiča do Graščaka«, ki na temelju mitov in legend gradi novo vinsko turistično zgodbo.
Preberite več ...Na krški tržnici na Vidmu je Center za podjetništvo in turizem Krško pripravil prvo posavsko borzo pod naslovom »Iz kmetije na krožnik«, na kateri smo predstavili tradicionalno vzrejo postrvi družinske tradicije Ribogojstva Pavlič - AKVAL in naše ribje produkte za lokalne odjemalce.
Preberite več ...V soboto je pustna tržnica Videm Krško gostila več novinarjev, ki so ob degustiranju jedi skrbno beležili dogajanje s fotografskimi objektivi in kamerami ter se ob tem udeležili tudi otvoritve prvega ribomata v Sloveniji.
Preberite več ...Austria Trend Hotel Ljubljana je pripravila odličen kulinarični dogodek »Ob reki vrhunskih okusov« iz različnih sladkovodnih posavskih rib ter izbrano vinsko spremljavo.
Preberite več ...